Engelbreth

Støttemur

Støttemur i sten eller beton

Støttemur i beton eller sten er et flot, holdbart og naturligt produkt, der giver nyt liv til din have. Ved f.eks. at skabe niveauforskelle får din have et mere nuanceret og flot udtryk. Her kan støttemurer også hjælpe på allerede eksisterende højde forskelle, typisk ved indkørsler eller omkring terrasser.

Er der eksempelvis en skråning i din have, kan en støttemur her bruges til at få maksimalt pladsbenyttelse på den pæneste og mest effektive måde. Alt efter hvor høj muren skal være, kan man bygge som en indadgående skråning. Sammen med vægten af selve muren kan det holde skrænter og stort tryk fra jordhøje på plads.

Du kan også på en elegant og enkelt måde anvende støttemurer til at afgrænse din bede på. Selvfølgelig kan du også bruge støttemur i sten til at løfte et højbed op i lige netop den højde, du ønsker.

Vi tilbyder både støttemurer i beton og i en række forskellige sten, der alle sammen har hver deres unikke udtryk, former og farver. Vi er derfor sikre på, at kunne finde lige præcis den rigtige løsning til dit projekt. Vi arbejder professionelt fra start til slut, altid med øje for kvalitet. Et sådan projekt i sten eller beton, hvis udført korrekt, kan holde en livstid og mere.

En støttemur er et alsidigt projekt, der kan blandt andet laves både skarpe firkantede mure, eller afrundet bløde former. Du kan vælge om du vil have en åben støttemur, hvor der er mellemrum imellem stenene, til blomster og planter. Du kan også vælge en lukket støttemur, som er langt mere robust og holdbar, da blokkene sidder mere tæt. Der findes et væld af muligheder, hvilket kan gøre det uoverskueligt, hvis man står med det hele alene. Vi er derfor selvfølgelig behjælpelige hele vejen igennem processen.

Realiser dine havedrømme

Med vores mange års erfaring, hjælper vi ofte vores kunder med at sætte ord på mulighederne og drømmene for haven. Derefter kan vi også udarbejde den helt rigtige pris, som passer til dine drømme, forventninger og behov.

Et af vores vigtigste forretningsprincipper er integritet. Vi står derfor også altid ved vores ord, og holder hvad vi lover, det gælder både pris og tid. I sammengæng med vores erfaring og mange succesfulde opgaver med haveprojekter og anlæg, har vi udarbejdet flere forskellige former og typer af støttemure.

Vi sætter en dyd i at levere et resultat, som både vores kunder og vi selv er fuldt tilfredse med – inden forlader vi ikke opgaven. Hvis du tænker at en støttemur kunne være den rigtige løsning for dig, så kontakt os i dag! Du kan kontakte os på tlf: 40 73 61 44 eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Hvad er prisen på en Støttemur?

Prisen på en støttemur afhænger naturligvis af mange forskellige faktorer. Størrelsen på det samlede projekt pr kvm, højden på muren eller niveauforskellen, samt valg af materialer har især meget at sige i denne sammenhæng.

Med mere end 7 års erfaring i netop støttemurer har vi et rimeligt godt øje på, hvad sådan et projekt koster, derfor skal du blot kontakte os på tlf: 40 73 61 44 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

Vi kan sammen følge dig igennem hele processen og dermed give et tilbud, som du kan føle sig sikker på også holder. Efter så mange års arbejde i denne branche har vi lært at tage højde for både jordbundstype, årstider osv. Lad derfor vores ekspertise komme dig til nytte.

Hvor andre firmaer lader en part stå for jordarbejdet, og anden part for brolægningen, har vi her hos Engelbreth Anlæg og Entreprise holdt det hele under samme tag. På denne måde sikre vi, at alt arbejde bliver udført i samme høje kvalitetsniveau. Du kan derfor føle dig tryg ved, at der ikke opstår nogle kommunikationsproblemer undervejs.

Det er vores erfaring at god kommunikation hele vejen fra start til slut er vigtig. Også derfor vil vi meget gerne hjælpe med, at sætte ord på dit projekt, og i det hele taget vægter vi planlægningsfasen højt.
Du får derfor et gennemtænkt tilbud på din opgave indenfor 48 timer af din henvendelse. Derfra er der selvfølgelig også rig mulighed for, at redigere, tilføje eller fjerne dele af opgaven. Det er alt sammen noget vi er mere end behjælpelige med, du skal blot ringe eller skrive til os.

Støttemur i Fredericia eller omegn

Vi holder til i udkanten af Fredericia, men opfylder havedrømme og støttemure
i hele lokalområdet. Vi laver i forvejen opgaver i hele området, så hvis du
er i f.eks. Vejle, Kolding eller Middelfart, kan vi sagtens hjælpe med dit nye anlægsprojekt.

Vi kender trekantområdet godt og på siden referencer kan du se flere af de projekter vi har udført i området og måske hente inspiration til dit næste projekt. Vi er stolte over vores arbejde, vi står ved det og vi kan møde vores kunder med oprejst pande, hvilket vi sætter stor pris på, da vi jo også selv er fra området.

Hvis du tænker at en støttemur kunne være den rigtige løsning for dig, kan du kontakte os på tlf: 40 73 61 44 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

Skriv besked ↓