Engelbreth

Græsplæne

Ny græsplæne

Vi laver opgaver med anlægning af græsplæne både som en del af en større entrepriseopgave eller som enkeltstående projekt. Vi har oparbejdet erfaring og en grundig viden om anlæg og græsplæner igennem mere end 7 år, hvor vi har stået overfor mange forskellige opgaver – store som små. 

Fælles for vores løsninger er, at vi altid efterlader et gennemarbejdet resultatet, hvor vi kan stå 100% inde for vores arbejde. Uanset hvordan din have ser ud, sørger vi får at gå fra en plæne, som stråler og kan holde i mange år. 

Skriv besked ↓

  Ekspertise og sans for detaljen

  Ligesom vores andre forskellige entrepriseløsninger går vi altid helt i detaljen og har et særligt fokus på holdbarhed og bæredygtighed. Når vi anlægger eller omlægger græsplæner, kan der være mange forskellige omstændigheder og detaljer at tage højde for. Hvornår er det bedste tidspunkt på året at anlægge ny græsplæne? Hvilken type græs skal bruges til din have og hvorfor? Hvordan kan du undgå ukrudt og mos i græsplænen?


  Når du kontakter os, hjælper vi med rådgivning og hjælp fra dag 1. Vi har erfaret, at når vi tildeler én medarbejder som direkte kontaktperson for kunden, kan vi arbejde hurtigt, effektivt og uden misforståelser. Samme person samarbejder med dig på opgaven fra planlægning til et gennemarbejdet og færdigt resultat. Og vi går først, når du er tilfreds og glad for resultatet. 

  Simple, men værdifulde råd til vedligeholdelse af din græsplæne

  Når du vælger at få lavet ny græsplæne ved os, vil vi også give specifikke råd omkring vedligeholdelse til netop din have og græsplæne. Følger du vores råd kan din plæne holde i mange år og samtidig spare dig for unødvendige omkostninger til reparation og nye anlægninger.
  Nogle generelle råd vi ofte giver: 

  Ny græsplæne og enterprise i Fredericia og omegn

  Prisen på en ny græsplæne kan variere meget alt afhængig af opgavens omfang og tidsplan.
  Derfor er den bedste start på et succesfuldt projekt en god kommunikation. Ring eller skriv til os i dag, så vi kan starte med at sætte nogle ord på din nye drømmehave og anlæg. Det er helt uforpligtende, men helt nødvendigt for at vi kan rådgive bedst muligt og finde den rigtige pris til dig.

  Vi arbejder ud fra Fredericia, men laver opgaver i hele lokalområdet og omegn. Kontakt os i dag og lad os komme igang.