ENGELBRETH

Entreprenør

Entreprenør

Som entreprenør står vi ofte med mange forskellige opgaver, og vi har igennem mange år opbygget en grundig viden indenfor vores fagområder. Fagområder som nu også er blevet vores passion og dagligdag.

I udgangspunktet findes der mange forskellige former og typer af entreprenørfirmaer og entreprenørarbejde. Efter mange succesfulde projekter igennem årene har vi fundet ud af, at de bedste entreprenøropgaver starter med en god og direkte kommunikation med vores kunder.

 

Vi har den fordel at vores entreprenøropgaver bliver overset af samme person fra planlægning og start til fuldførelse. Det er en kæmpe fordel for både kunderne og os selv. På den måde kan vi planlægge nøjagtigt, give præcise prisberegninger og sørge for at vores tidsplan bliver overholdt hele vejen. 

Hvilke opgaver udfører vi?

Under betegnelsen entreprenør kan ligge mange forskellige forklaringer og uddybelser. De opgaver vi laver flest af, omhandler anlægsarbejde, belægning og alt hvad der hører til indenfor disse kategorier.

Disse forskellige betegnelser gør også, at man til tider som privatperson kan være i tvivl om, hvilken entreprenør man skal benytte sig af. Det er fuldt forståeligt.
Derfor vil vi meget gerne hjælpe og rådgive dit specifikke projekt. Hvis din opgave omhandler et fagområde, hvor vi ikke er specialister vil vi meget gerne anbefale en kollega, vi kan stå inde for, til at udføre arbejdet lige så godt, som vi selv ville have gjort. 

Skriv besked ↓

    Entreprenør i Fredericia

    Selvom vores adresse er i Fredericia, laver vi også mange opgaver udenfor byen og i omkringliggende byer – f.eks. Middelfart, Vejle og Kolding. Det betyder vi har opbygget mange positive anbefalinger og et rigtig godt kendskab i lokalområdet.

    Hvis du gerne vil have en vurdering og pris på et entreprenørarbejde, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi lover at vende tilbage hurtigst muligt med et overblik over din sag. Derudfra kan vi tale nærmere om dine behov og prøve at sætte ord på dine ønsker. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.