Engelbreth

Belægning

Belægning villa
Belægning indkørsel

Belægning

Igennem mange år har vi lavet belægningsprojekter af forskellig art – både stort og småt. Vores erfaringer betyder at vi kommer til enhver opgave med en bred og grundig viden omkring belægning, og de mange muligheder der kan være. Vi kender til innovation og nytænkning, imens vi samtidig altid har fokus på bæredygtighed og holdbarhed. Det betyder, at når vi har lavet en opgave, rådgiver vi også i vedligeholdelse, så belægningen også stråler efter både 5 og 10 år.

 

Med den rette løsning til din indkørsel, carport, terrasse eller andet, kan f.eks. nye belægningssten for alvor puste nyt liv i et slidt udseende. Belægningssten og belægningsfliser kommer i et utal af varianter og kan samtidig lægges i et utal af mønstre. Hvis du ikke præcis ved hvad opgaven skal lyde på, kan de mange muligheder gøre det endnu sværere. Skal der lægges herregårdssten eller fliser i indkørslen og carport? Skal terrassen være med slotsbrosten? Skal du have en støttemur der matcher?
Det kan vi hjælpe med. Ring til os i dag og lad os hjælpe dig med at sætte ord på dine tanker og drømme. Vi kan allerede med få beskrivelser fra dig begynde at finde inspiration til belægning i din indkørsel, gangarealer eller terrasse. 

Brolægning

Hvorfor skal du vælge os?
Vi har stor erfaring indenfor brolægning, det gælder flisebelægning, terrasse , gangareal eller lignende. Vi har mange års erfaring, og vi har med årene forbedret vores teknikker og metoder, sådan at vores arbejde bliver udført til perfektion. Vi gør en dyd ud af at gøre arbejdet bedre end du kunne forestille dig, vi tager opgaven som var det hjemme ved os selv, så man tænker over om man selv ville være tilfreds med det stykke arbejde man lægger for dagen. På den måde kommer der ingen oversprings handlinger.
 
Går ikke før du er tilfreds
Vores kompetente og professionelle brolæggere, yder det bedste de har lært når de skal betjene dig. Vi tager en dialog om hvad du forventer og hvordan du ønsker at det skal se ud. Det er trods alt dig der skal benytte vores færdiggjorte arbejde. Derfor er det vigtigt at du er tilfreds, så det stræber vi efter, og vi går ikke før du er glad.
 
Du er i fokus
Vi tilpasser os dit ønske, vi retter gerne til som du vil have, og kommer gerne på et tidspunkt der passer dig, hvis du har ønsker til det. Hvis du ønsker en bestemt type sten eller træ, så gør vi også det. Det er dit ønske vi skal opfylde, så ring og hør hvad vi kan gøre for dig. 
Indkørsel til hus
Flisebelagt indkørsel

Erfaring og faglig passion

Ikke nok med at vores belægningsopgaver selvfølgelig betyder meget for vores kunder, så er vi altid mindst lige så dedikerede selv. Vi har gjort vores interesse til en forretning, så derfor sætter vi en stolthed i at forlade en færdig opgave pænt opryddet og med glade ejere.

Vi har den luksus at kunne tildele en specifik medarbejder til hver opgave. Det betyder, at når du skal have en flisebelægning, vil samme person være involveret fra opstart og planlægning til en endelig udførsel og overlevering. Det har vist sig værdifuldt og yderst effektivt for både os selv og vores kunder. Vi undgår potentielle misforståelser, fordi al kommunikation foregår direkte, og vi kan samtidig holde os til tidsplanen.

Skriv besked ↓

    Belægning i Fredericia og omegn

    Vi er lokaliseret i Fredericia og arbejder i hele nærområdet. Mangler du råd og vejledning til din drømmehave eller indkørsel i Vejle, Kolding eller Middelfart, sidder vi klar til at høre dine ønsker. Ring eller skriv til os med det samme og lad os udarbejde et overblik og pris til dit belægningsprojekt. Det er altid helt uforpligtende og starten på den rigtige løsning er god kommunikation.